MICROSEC

Online

Bejelentkezés jelszóval

captcha
Kérjük gépelje be a képen látható biztonsági kódot!Tanúsítvány alapú bejelentkezés

e-Szignó Online

Az e-Szignó Online az alábbi megoldásokat kínálja felhasználói részére:

e-FMH

e-FMH és VH szolgáltatásunk segítségével egyszerűen és kényelmesen hitelesítheti fizetési meghagyás (FMH) iránti vagy végrehajtási (VH) kérelmeit, akár nagyobb mennyiségben is. Rendszerünk használatával egy lépésben, egyszeri PIN kód megadással több FMH és VH kérelmet láthat el minősített elektronikus aláírással.

Megrendelés és további információ

Szolgáltatásaink megrendeléséhez és további információkért kérjük, írjon a sales@microsec.hu e-mail címre, vagy hívja a (+36 1) 505-4444 telefonszámot.

További információk...

Webes aláírási megoldás

A rendszer webes felületen keresztül történő személyes tanúsítvány alapú alárással működik. Ehhez fel kell telepítenie a saját gépére a cégünk által kifejlesztett MicroSigner alkalmazást. A megoldás vírusírtó és internet biztonsági szoftverek szigorú beállításai mellett is működőképes. A magánkulcs mindvégig az Ön gépén, - illetve intelligens kártyáján/tokenen marad -, és az Ön teljes felügyelete mellett és akaratára történik vele a dokumentumok lenyomatának aláírása.

Tanúsítványok

Rendelkeznie kell megfelelő aláírói illetve opcionálisan azonosítási személyes tanúsítvánnyal, mely lehet szoftveres vagy intelligens kártyán/tokenen tárolt. Megfelelő meghajtó programokkal együtt szakszerűen fel kell telepítenie a saját gépére.

Támogatott operációs rendszerek

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Támogatott böngészők

Internet Explorer, Mozilla FireFox, Opera, Google Chrome, Safari

Külső összetevők

Az alkalmazott aláíró megoldáshoz nem szükségesek más külső gyártók szoftverei és böngésző pluginjei.

Microsec e-Szignó HSZ, info@e-szigno.hu, 1031 Budapest, Záhony u. 7., tel: (1) 505-4444 | jogi nyilatkozat | adatvédelmi nyilatkozat